سرکه سیب هفت ساله برای سلامتی ما بسیار مفید است – اثر مفیدی بر بدن دارد، به مقابله با بسیاری از بیماری ها یا پیشگیری از آنها کمک می کند.
این محصول طبیعی از سیب یا آب سیب تخمیر شده تهیه می شود. مخمر به مایع اضافه می شود و به لطف کار میکروارگانیسم ها، الکل از شکر تشکیل می شود. سپس باکتری استوباکتر وارد ترکیب شده و الکل را به اسید استیک تبدیل می کند.
در نتیجه، محصول با تعداد زیادی از مواد مفید اشباع می شود. حاوی ویتامین های A، B، C، E، P، کلسیم، منیزیم، آهن، پکتین و بسیاری از اجزای مهم دیگر است.
سرکه به دلیل فراوانی می تواند تأثیر پیچیده ای بر وضعیت ما داشته باشد و تقریباً کل بدن را التیام بخشد، اما قبل از گنجاندن سرکه سیب در رژیم غذایی خود با پزشک خود مشورت کنید.
این ابزار به حل بسیاری از مشکلات مربوط به سلامت ما و عملکرد بدن کمک می کند:
با میکروارگانیسم های مضر مبارزه می کند. سرکه سیب در برابر بسیاری از موجودات خطرناک اثر ضد عفونی کننده دارد. به عنوان مثال، می تواند با E. coli و سالمونلا موجود در غذا مقابله کند.
کار دستگاه گوارش را بهبود می بخشد. این محصول حاوی پکتین و پروبیوتیک ها – لاکتوباسیل ها است. آنها تأثیر مثبتی بر دستگاه گوارش دارند. علاوه بر این، این محصول به تولید اسید هیدروکلریک کمک می کند که برای هضم طبیعی لازم است.
با افزایش سن، تولید این اسید کمتر می شود که بر عملکرد دستگاه گوارش تأثیر منفی می گذارد. مصرف سرکه سیب به بازیابی کار معده کمک می کند، روند هضم را بهبود می بخشد، با سوزش سر دل و نفخ معده مبارزه می کند.
سطح کلسترول را کاهش می دهد. سرکه سیب برای قلب مفید است. این محصول حاوی پتاسیم است که عضله قلب را تقویت می کند. ترکیب اسیدهای استیک و کلروژنیک به خلاص شدن از شر کلسترول “بد” کمک می کند و تولید کلسترول “خوب” را فعال می کند.