فروش اینترنتی قیسی زردآلو خشک در اصفهان آغاز شد

قیسی زردآلو خشک سرشار از کلسیم، پتاسیم، فسفر، ویتامین A، آهن و ویتامین C است همچنین قیسی خشک طعم این میوه را در خارج از فصل ممکن می کند یک فنجان هسته قیسی می تواند رژیم غذایی شما را با 323 کالری تکمیل کند.

کالری انرژی به شکل گلوکز است که بدن به آن نیاز دارد وقتی بدن خسته است، دریافت کالری به تامین نیروی لازم برای عملکرد بدن کمک می کند زردآلو خشک مانند سایر میوه های خشک حاوی بسیاری از مواد مغذی مانند فیبر غذایی، ویتامین C، ویتامین A، بتاکاروتن، آهن و پتاسیم است.

مصرف 3 عدد زردآلو خشک حدود 50 کالری را تامین می کند میوه های خشک محبوب هستند، ماندگاری طولانی دارند و در تمام طول سال در دسترس هستند.
راه های زیادی برای خشک کردن قیسی وجود دارد برخی از کاربردی ترین روش ها در زیر توضیح داده شده است.

روش اول: خشک کردن در آفتاب

این روش یکی از روش های سنتی نگهداری مواد غذایی است و به دمای بالای 23 درجه سانتی گراد یا 73 درجه فارنهایت نیاز دارد.

ابتدا قیسی زردآلو را با دقت چیده و سپس شستشو می دهند تا سموم، کثیفی و آفات از پوست پاک شود سپس هسته ها را جدا کرده و میوه ها را به قطعات مساوی برش می دهند.

بعد، قیسی زردآلوها را روی یک ورقه پخت قرار می دهند آنها روی هم قرار نمی گیرند استفاده از بشقاب شیرینی پزی برای سهولت در نظافت توصیه می شود.

سپس قیسی زردآلوها را با پارچه مشبکی پوشانده و در آفتاب قرار می دهند پوشش از میوه در برابر آلودگی هوا و حشرات محافظت می کند.

مدت زمان خشک شدن در این روش 2 تا 4 روز می باشد برای جلوگیری از ریزش قطرات شبنم روی میوه، می توانید آنها را یک شبه داخل آن بیاورید.

روش دوم: خشک کردن در فر

مانند دستور فوق، ابتدا قیسی زردآلوها را شسته، هسته ها را جدا کرده و قیسی زردآلوها را به قطعات مساوی برش دهید. سپس، آنها را در سینی فر قرار می دهند فر را روی 65 درجه سانتی گراد تنظیم کنید در این روش می توان زردآلو خشک را بعد از 12 ساعت تهیه کرد.

شما می توانید آنها را به راحتی ذخیره کنید قیسی زردآلو خشک را در ظروف در بسته و دور از نور خورشید نگهداری کنید.