این مطالعه برای تهیه کوکیهای فرمولهشده جدید از آرد یام پای فیل (EFYF) با آرد گندم تصفیهشده (RWF) و ارزیابی ترکیب تقریبی، ویژگیهای کیفی، بافت، چسباندن و خواص ارگانولپتیکی آنها انجام شد.
کوکی های فرموله شده تهیه شده از EFYF، جایگزین RWF تا 70٪ دارای خواص حسی شبیه به کوکی های آرد تصفیه شده شاهد بودند.
ترکیب EFYF و RWF کاهش ظرفیت جذب آب و روغن را با افزایش پیک و ویسکوزیته نهایی در مقایسه با RWF نشان داد.
استفاده از کلوچه مسقطی شیراز می تواند خواص زیادی برای بدن داشته باشد.
کاهش سبکی، افزایش قرمزی و سختی برای کوکی های فرموله شده با افزایش زمان نگهداری مشاهده شد.
صرف نظر از روند کاهشی در بافت آنها، پذیرش کلی کوکی های EFYF توسط مصرف کنندگان افزایش یافت. نمرات حسی ترجیح مصرف کنندگان را نسبت به کوکی های فرموله شده نشان داد.
تجزیه و تحلیل کلی نشان داد که کوکیهای تهیهشده از آرد A paeoniifolius نه تنها از نظر ویژگیهای کیفی قابل قبول هستند، بلکه نیاز غذاهای کاربردی در تهیه کوکیها را نیز برآورده میکنند.
Amorphophallus paeoniifoilus معروف به فیل یام پای فیل یک محصول غده گرمسیری است که معمولاً در سراسر هند در دسترس است.
این به طور گسترده در سیستم پزشکی سنتی هند استفاده می شود و حاوی منبع کافی از نشاسته، مواد مغذی، مواد معدنی و پروتئین است.
به طور کلی، بنه A paeoniifoilus یک غذای لذیذ است و معمولا به عنوان سبزی در غذاهای لذیذ استفاده می شود.
غده A paeoniifoilus حاوی خواص تصفیه کننده خون است و به طور سنتی برای درمان اختلالات شکمی، آسم، تنگی نفس، طحال، تومورها و روماتیسم استفاده می شود.
غده به دلیل وجود نشاسته و نشاسته مقاوم می تواند به عنوان غذای کاربردی عمل کند که فواید سلامتی فیزیولوژیکی متعددی را در انسان به ویژه در افراد مبتلا به بیماری های دژنراتیو مانند چاقی، دیابت و چربی خون می دهد.